Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Elfogytunk a rangadóra Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 28.

ImageAz elmúlt évek leggyengébb színvonalú Fejér megyei rangadóján a Dunaújvárosi REK végig vezetve hétgólos győzelmet aratott a sérülésektől és betegségektől megtizedelt Alcoa FKC RightPhone ellen. A fehérváriaknál Amorim sérülés, Trishchuk és Rádl megbetegedés miatt nem állhatott Mihály Attila rendelkezésére, valamint számos további játékos vírusos fertőzéstől legyengülve vállalta a játékot.

Tovább...
 
Albacomp - Atomerőmű SE Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. január 28.

ImageJanuár 29-én, szombaton újabb rangadó mérkőzés vár az Albacomp csapatára. A fehérvári sportolók ellenfele ezúttal az Atomerőmű SE lesz. A mérkőzés a SPORT KLUB közvetítése miatt 15.45-kor kezdődik. Részletek: Albacomp - Atomerőmű SE / 2011. január 29. szombat / 15.45 (felnőtt) / 13.00 (U20)

 
Tóvárosis diákok előkelő helyezése az Országos Diákolimpián Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. január 27.

ImageMinden tanév elején az előző évi országos diákolimpiai döntős eredményeket pontozzák, rangsorolják az első nyolc helyezést figyelembe véve, és az összesítést nyilvánosságra hozzák. Az ország több ezer iskolájából 479 iskola került be ebbe a rangsorba, ahol a Tóvárosi Általános Iskola az előkelő 9. helyet szerezte meg. Az elismerő oklevelet és a sportszervásárlási pénzjutalmat a Magyar Sport Házában vette át az intézmény.

Tovább...
 
Tökéletes körülmények között készül az NB II-es válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. január 27.

ImageCsütörtökön délután játssza első felkészülési mérkőzését az Antalyaban edzőtáborozó NB II-es válogatott. - A hét elején a törökországi Belekbe utazott a Ness Hungary NB II-es válogatott, amely csütörtökön játssza le első mérkőzését, majd a hétfői táborzárásig további három találkozón lép pályára. Horváth Ferenc és Pető Tamás, a ligaválogatott szakvezetői kedden kettő szerdán pedig egy edzést tartottak a 22 fős keretnek, majd csütörtökön kora délután Azerbajdzsán olimpiai válogatottja ellen lép először pályára az együttes.

Tovább...
 
Nem tucat Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 27.

ImageVincze Melinda nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt ki az UKSE Szekszárd elleni bajnokin: az Alcoa FKC RightPhone válogatott balszélsője tizenkét góllal és kitűnő játékkal oroszlánrészt vállalt csapata győzelmében. Meli mindezek ellenére a csapat erejét hangsúlyozta külön kiemelve fiatal társai jelentős hozzájárulását a sikerhez…

Tovább...
 
Győztes vesztesek - Zalakerámia ZTE KK - Albacomp 68-67 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 26.

ImageAmikor kellett, odafigyelt és megőrízte előnyét az Albacomp, amely a címvédőt búcsúztatva jutott nyolc közé a kupában. - Úgy kezdett a Zete, ahogy egy tizenöt pontos hátrányban lévő csapatnak hazai pályán kell: pontokat szerezve, reményt adva a szurkolóknak. A fehérváriak talán kicsit belealudtak a meccs elejébe, így 14-2-re is vezett, vagyis egy triplányira került a "meccsnulltól" a címvédő. A lehető legjobbkor jött tehát a védekezésbeli változás, amellyel Crockerék beszálltak a meccsbe, sőt valósággal megfojtották a reménykedni kezdő hazaiakat.

Tovább...
 
"Először volt igazából nyomás rajtam" Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. január 26.

ImageHa az UKSE Szekszárd elleni bajnoki előtt azt kérdeztük volna, hogy melyik Alcoa FKC RightPhone játékosnak lesz majd kulcsszerepe a győzelemben, bizonyára kevesen említették volna Cziráky Fanni nevét. A fehérváriak 19 éves kapusa a felnőttek között most lépett először éles helyzetben pályára, és döntő érdemeket szerzett abban, hogy mínusz kettőről plusz nyolcra fordított csapata a második félidő középső negyedórájában.

Tovább...
 
Bravúros pontszerzés Salzburgban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 26.

ImageAkárcsak a KAC ellen legutóbb, Salzburgban is a második harmadban parádézott csapatunk, s ennek köszönhetően kiegyenlítette kétgólos hátrányát. Sőt, Holeczy góljával vezettünk is, de sajnos a hazaiak előbb egyenlítettek, majd büntetőkkel győztek. - A Graz elleni 6-2-es zakó alaposan felrázta a Salzburgot, hiszen Pierre Page együttese szó szerint nekiesett csapatunknak. A nyomást bő két és fél percig bírtuk, ekkor azonban a gárda legponterősebb játékosa, a 44 pontos Ryan Duncan révén megszerezték a vezetést a hazaiak.

Tovább...
 
Magyar Kupa: A listavezető Vasast fogadjuk Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. január 25.

ImageNegyedik, Magyar Kupa-mérkőzésére készül ma este 19 órától farmcsapatunk, méghozzá hazai környezetben a Vasas ellen. A fővárosiak egyedüliként százszázalékosak a selejtező sorozatban… Érdekes egyébként, hogy a sorozat első összecsapásakor EBEL-ben szereplő együttesünk a maihoz hasonlón szintén Salzburgban lépett jégre, míg farmcsapatunk az Újpestet fogadta. (És győzte le 9-4-re.) Ezúttal egy másik fővárosi ellenfél, a Vasas látogat a megyeszékhelyre – miközben Ladányiék ismét Salzburgban játszanak -, amely gárda három meccset lejátszva is vezeti a selejtező tabelláját.

Tovább...
 
Bíztató kezdet - ARAK-os eredmények az idénynyitó versenyen Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely   
2011. január 25.

ImageAz idei év rövid fedett pályás szezonjának első rangos bajnokságán vettek részt az ARAK versenyzői Budapesten. A február végére tervezett csúcsformától még elmaradva, de bíztatóan fejlődnek a fehérvári atléták, amik számokban is megmutatkoznak. Élre kívánkozik Babos Rita teljesítménye, aki 60 méteres síkfutásban is tesztelte gyorsaságát, és elsőre 7.80-as egyéni csúccsal rukkolt elő.

Tovább...
 
A 15 pont veszélyei Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. január 25.

ImageMilyen előny 15 pont egy kupapárharcban? Veszélyes. - vágja rá a kérdésre kapásból Braniszlav Dzunics. Teljesen érthető a vezetőedző álláspontja, és nem csak azért, mert a Magyar Kupában a tavalyi bajnok és kupagyőztes ZTE az ellenfél. A kispadról nézve a legszörnyűbb érzés lehet, amikor a csapat nem kellően felpörögve, esetleg tudat alatt elintézettnek tekintve a dolgot tesz magának iszonyatosan nehézzé egy-egy meccset. Lássuk be, nem ismeretlen helyzet ez az Albacompnál, és nem kell történelmi távlatokból példákat hozni - itt volt nemrég a Sopron elleni bajnoki...

Tovább...
 
<< Első < Előző 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5325 - 5335 / 7426